21 Şubat 2016 Pazar

Kiralık Şoför


Özel Şoför Hizmetleri , Kiralık Şoför  ve Part Time Makam Şoförü Servisi Size Özel Çözümler Sunar.özeşoförkiralama

şoförkiralamaÜlkemizin ilk ve tek profesyonel  Şoför ve Vale Kiralama tasarlayan Acil Vale'den yepyeni bir hizmet ister geçici yani part time ister kalıcı süreli olarak profesyonel şoför ve vale hizmeti kişiye, aileye, ve tüm ticari işletmelere özel paketlerle özel çözümlerle her zaman rakiplerinden bir adım önde ve sektöre yön vermeye devam etmektedir. Sektörde artan rekabet maalesef kaliteye yansımamış sadece arama motorlarına hitap etmekten öteye geçmemektedir.  Zaten bizimde gördüğümüz kadarı ile ya randevularına gitmemekte yada sorun çıkarmaktadırlar. Seçtikleri personellerinde çogunluğu üniversite öğrencisi harçlığını çıkarmaya çalışan gençler yada tecrübesi olmayan kişilerden seçmektedirler. Firmamız her zaman saatinde her zaman müşteri odaklı prensipleri ile hizmetine devam etmiş ve mevcut müşterilerimizin desteği ile daha büyük bir aile haline gelmiş hizmetlerini ülke çapında sunmaya başlamıştır. Tamda bu noktada özenle seçilmiş kalifiye şoför ve vale ekibimizle gerek karlı zeminde, gerek sisli havada tecrübeli şoför ve vale ekibi ile gerek küçük araç gerek minibüs, otobüs, kamyon ve tır olmak üzere tam tekmil bir şoför ve vale hizmeti sunmaktadır.

Şoför Hizmetleri olarak ilk başladığımız günden beri üst düzey kalitemiz ile kendimizden daima iyi yönde söz ettirdik!!!

 özelşoförhizmetleriBu anlamda hava şartlarının kötüleştiği dönemlerde işlerimizin düşmesini taleplerin azalmasını anlayışla karşılıyor ve bunu diğer firmaların hatalı personel seçimlerinden kaynaklı oldunu çok iyi biliyoruz.  Konuyu gerekli sosyal medyadada dile getirip sektördeki kalite çizgisini yükseltmek için elimizden gelen her şeyi yapmayı görev edinen Acil Vale zaten sektörün sosyal medyadaki en popüler firması olmasına rağmen sürücü kalitemizdende söz etmeye karar vermiş ve bu konuda elinden gelen tüm çabayı göstermeye gayret etmiştir. Ancak halkımızın sosyal medyadaki gelişmeleri ne kadar takip ettiği yada iştirak ettiği ayrı bir konudur. Sizinde bildiğiniz gibi aracınızı ve gerek kendi canınızı gerek sevdiklerinizin canını teslim edeceğiniz şoför seçimi çok hassas bir iştir kaldıki kiralama konu olduğunda günün yada gecenin her hangi bir saatinde aramış olduğunuz firmanın size nasıl bir şoför yada vale tahsis ettiğinden habersiz kaderinize mahkum olmaktasınız. Biz Acil Vale olarak ilk başladığımız günden beri üst düzey kalitemiz ile kendimizden daima iyi yönde söz ettirmiş olmakla beraber farklı firmaların kullandığı katlanır motorsiklet yada vale motoru olarakta bilinen aletleri kullanmamaktadır. Hem kendi şoför ve valelerlimizin can güvenliği hemde sizin aracanınızın benzinle çalışan bu motorsikletleri aracınızın bağajına koymak sureti ile hem görsel hem hijyen olarak oluşturacağı kötü sonuçlardanda korumuş oluyoruz. Kaldıki spor tip lüx araçlarda bu motorları koyacak yerde olmadığı için bu tipte aracı olan şoför kiralama ihtiyacı hisseden araç sahipleri ise çözümü ya alkol aldıkları mekanların valelerini kullanmak zorunda kalıyorlar ki bu onlara oldukça pahalıya patlıyor yada alkollü veya araç kullanamayacak durumda araçlarını kullanıyorlar diğer bir çözüm ise yanlarında alkol almayan arkadaş taşımaları.

tecrübelişoförSizlere ilk günki heyecanımız ve artan kalitemiz ile daima farklı ve sıradışı çözümler üretmeyi başaran Acil Vale firması daima bu heyecanını taşıyacak olmanında sözünü vermiştir. Öyleki bir çok farklı hizmet türüne zam gelmesine rağmen rakiplerimizin hizmet fiyatlarını sık sık güncelleyerek zama yapmasına rağmen fiyatları ilk başladığı döneme oldukça yakın durumdadır. Kaldıki zaman geçtikçe pörtföyümüze eklenen onca yeni müşteri bizi asla şımartmamış ve yolumuzdan alı koyamamıştır. Daima istikrarlı çizgisini bozmadan yükselten ve sektörün tanıtımı için gerek sosyal medyada gerekse diğer iletişim araçlarında elinden gelen her türlü gayreti gösteren firmamız bu yeni web sitesi ilede sesini biraz daha yükseltmeyi hedeflemiştir.

İstikrarlı ve Güven Veren Firmamız Cazip Fiyatları ile Bütcenize Dost

Ülkemizin ilk şoför kralama hizmetini sunan Acil Vale geçen zaman içinde hizmetlerine yeni hizmetler katmıştır söz konusu sektörle ilğili olarak şoförlü oto kiralama airport transfer hizmetleri oto kiralama hizmetlerinde söz sahibi hale gelmiştir ana uğraş alanı olan vale hizmetinde gün geçtikçe saygın bir yer kazanmış ve bu hizmetleri ülke geneline yayarken  yine ana uğraş alanlarından motorlu vale sektöründede liderliği elinde tutmaktadır ve buna ilaveten saygın kimliği ile motorlu kurye sektörünede el atmış en ücra yerlere günü birlik gönderilerinizi ulaştırmanıza katkı sağlamıştır. Gelecekte Turizm ve Taşımacılık sektöründeki ağırlığını dahada derinleştirme gayreti içinde olan firmamız bu alanda yeni web siteleri ile daha fazla kitleye ulaşabilmek için gayret göstermektedir. 
şoförservisiFirmamız şoför kiralama hizmetleri ile yakından ilgili olan Concierge hizmetinde gün geçtikçe adından söz ettirmeye başlamış ve rakiplerine fark atmış bulunmaktadır. Firmamız ülkemizin bir çok şehrinde 7/24 şoför ve vale hizmeti sunmaktadır şehir içi hizmetlerimizi anlık olarak vede rezervasyonlu sunarken şehir dışı isteklerinize sadece rezevasyon ile cevap verebilmektedir.  Bunun nedeni ise uzun yolculuklara önceden dinlenmiş sürücülerimizi göndermek ve yolda sorun yaşanmaması içinde hiç kuşkusuz hem malınızın hem canınızın ve sevdiklerinizin güvenliği hemde olası sorunlara önceden müdahele etmiş olmak için aldığımız tedbirlerden olup fiyatlarımızı ise minimum seviyelerde tutmaya özen göstermekteyiz.
saatlikşoförkiralamaŞehir içinde modern küfe diye anılan alkol alan araç sahiplerine yönelik şoför hizmetindede ülkenin en saygın en kaliteli hizmetini sunarken fiyatlarımızda bizi daima tercih edebilmeleri için cazip tutma kararlılığını göstermekteyiz ve bu konuda ülkemizin en kaliteli hizmetini en hesaplı ve makul fiyatlara sunarken rakiplerimize yaşam şansı tanımamaktayız. Ancak artan rekabet şartları diğer firmaları zorlarken doğal olarak bazen hiç cevap veremezken bazende fahiş fiyatla hizmet sunmaktadırlar bizim fiyat tarifelerimize bakmadan asla motorlu vale, alo vale yada moto vale hizmeti talep etmeyiniz.  Yukarıdada belirttiğimiz gibi biz söz konusu hizmeti hem motorsuz temiz bir şekilde olgun kaliteli şoförlerimizle sunarken hemde sizlerin tekrar tekrar bizi aramanız ve bir sürüm oluşturmanız için cazip tutmak için elimizden gelen tüm çabayı sarf ettik. Bu arada yine yukarıda belirttiğimiz gibi bizi sadece güzel havalarda değil yağmurlu yollarda, karlı ve buzlu yollarda ve hatta yoğun sisli gecelerdede gönül rahatlığı ile arayabilir ve istediğiniz hizmeti alabilirsiniz.
Şoför ve vale kiralama hizmetleri

1 yorum:

  1. http://www.ozelsofor.soforhizmetleri.com/kiralik-sofor - Şoför ve Vale Kiralama Hizmetleri , Özel Şoför ve Part Time Makam Şoförü Servisi Size Özel Çözümler Sunar.

    YanıtlaSil